1.11.20011

Den se s dnem sešel a je tu oficiální start serveru.

Během prvních 5ti zkušebních dnů, kdy jsme hlavně zjištovali, jestli o server bude vůbec zájem, jsme velice překvapeni. V tuto chvíli máme 59 registrovaných autorů/čtenářů a 62 publikovaných děl. Což si myslím, že na rozjezd není vůbec špatné. Za všechny co k nám přišli a budou se i vracet děkuji a doufám, že v Vám přibudou i další psaní či čtení chtivý uživatelé internetu.

Přidal jsem hodnocení ke všem publikovaným článkům, a i jedno menší k případným komentářům. Veřím, že se setká s oblibou.

Pár tipů:

-dobře si rozmyslete hodnocení, jak jednou zahlasujete, nelze to vzít zpět

-pokud si přidáte do profilu svůj obrázek(avatara) bude vidět i u Vašich publikovaných děl v pravo nahoře nad jménem.

-pokud kliknete na autorův nick(jméno) otevře se stránka s informace o autorovi + jeho publikovaná díla

 

Ještě jednou bych chtěl připomenout, pokud máte jakýkoliv dotaz, problém či nápad, není nic snažšího než poslat mail, nebo napsat na fórum. – kde jsem spustil jednu malou anketu, která by Vás mohla zajímat (registrace na fóru je rychlá, není třeba aktivace přes mail – doporučuji zvolit stejný nick jako tady na webu)

Na Vaší žádost, byly přidány některé rubriky, není problém přidat i další, stačí napsat. Nechci vytvářet dopředu moc prázných odkazů, myslím že to pak hlavně Vás jako čtenáře unavuje, když klikáte někam kde nic není.

 

Ještě jednou všem za přízeň děkuji a doufám, že se nám to tu rozroste a vytvoříme příjemnou komunitu.

 

Admin

Napsat komentář